top of page
opdrachten.jpg

Opdrachten

Momenteel neem ik geen opdrachten aan.

Mijn pasteltekeningen maak ik ook in opdracht. Als jij graag een mooie, realistische tekening wilt van jouw huisdier, dan ben je hier aan het juiste adres.

Om het mooiste resultaat te kunnen bereiken, is een juiste voorbeeldfoto van groot belang. Deze foto is bij voorkeur op ooghoogte van het dier gemaakt, bij daglicht en scherp. Belangrijk is dat de ogen duidelijk zijn. Dus geen dichte ogen, plukken haar ervoor of bewogen. Het is soms mogelijk om meerdere foto’s te combineren. Daarnaast kan ik de achtergrond op de voorbeeldfoto vervangen voor een andere achtergrond.

Je kan vooraf bepalen welk formaat je wilt, maar dit kunnen we ook samen bepalen aan de hand van je voorbeeldfoto. Bedenk ook of je graag een achtergrond wilt of niet. Als je geen achtergrond wilt, kunnen we ook samen kijken welk kleur papier dan het mooiste bij de tekening past.

Voordat ik begin aan een opdracht, vraag ik een aanbetaling van 10%. Na afronding van de tekening stuur ik foto’s van het eindresultaat. Er kunnen dan nog kleine aanpassingen worden gedaan. Na goedkeuring betaal je het resterende bedrag. Wanneer het geld binnen is, stuur ik de tekening veilig verpakt op.

Ik doe gemiddeld één maand over een tekening. Dit is o.a. afhankelijk van het formaat. Er is momenteel geen wachtlijst.

Formaat
Prijs
A5
€60
20 x 20 cm
€80
A4
€100
A3
€150

* Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op één dier.
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten van €6,75.

Interesse om jouw geliefde huisdier te laten vereeuwigen? Vul dan onderstaand formulier in zodat we jouw wensen kunnen bespreken.
(Je zit dan nog nergens aan vast).

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact op.

bottom of page